Menu aan huis

Afhaling

Hoe werkt het?

Afhaling is vanaf nu mogelijk op elke dag, 7/7.

Afhalen traiteur

Afhalen eten Lotenhulle

Reservatie kan enkel via telefoon: 051/68.79.84! Gelieve 24 uur op voorhand te reserveren.

Gerechten opwarmen

Hoe klaarmaken?

De gerechten zijn eenvoudig op te warmen. Er is een bereidingswijze bijgeleverd en alles zit mooi verpakt.
Wat heb je nodig? Oven, micro-oven en friteuse [indien frietjes].

Wijnen afhalen

Wijnen

Ook onze wijnen zijn af te halen bij ons. Sommelier Yvan kan u de perfect passende wijn aanraden.

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees (€ 16)

Scampi diabolique (€ 16)

Scampi in de lookboter (€ 16)

Huisbereide gravlax (€ 16)

Vleesgerechten

Carpaccio van rundsvlees (€ 22)

Kogelstuk met saus naar keuze (€ 21)

Steak Tartaar (€ 21)

Vol au vent van hoevekip (€ 17)

Ribbetjes op wijze van de chef (€ 18)

Visgerechten

Scampi diabolique (€ 21)

Scampi in de lookboter (€ 21)

Huisbereide gravlax (€ 23)

Andere gerechten

Vegetarische pasta (€ 15)

Salade van de chef (€ 20)
Alle garnituren inbegrepen

Bestellen via +32 (0)51/68.79.84